Kaurakookosneliöt

Kaurakookosneliöt
noin 25 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
200gpunaista paistonkestävää marmeladia (esim. vadelma tai mansikka)
1dlkookoshiutaleita tai mantelirouhetta

Valmistusohje

Kaaviloi sulanut kauramurotaikina leivinpaperille ohueksi kerrokseksi. Levitä päälle n. 200 g paistonkestävää marmeladia ja ripottele vielä pinnalle kookoshiutaleita tai mantelirouhetta. Leikkaa levy taikinapyörällä 4 x 4 cm:n neliöiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Anna jäähtyä ja irrottele neliöt tarjoiltaviksi esim. kahvipöytään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)