Kasvispastasalaatti

Kasvispastasalaatti

Tämä salaatti sopii päivällisen lisukkeeksi tai vaikka kevyeksi päivälliseksi. Jos haluat salaatista ruokaisamman, voit lisätä siihen esimerkiksi kanaa tai tonnikalaa.  Tämä on myös vakioherkkuni juhlien buffetpöydässä.  Tämä on ihanan kevyt ja raikas vaihtoehto raskaille majoneesipohjaisille pastasalaateille.

2dlMyllyn Paras Jyväpastaa
4kypsää tomaattia
½-1punasipulia
1valkosipulinkynsi
½jäävuorisalaatin kerä
2kourallista mustia oliiveja
1rkubasilikaa
1sitruunan mehu
3-4lorausta oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Keitä jyväpasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipulit, basilika ja salaatti pieneksi silpuksi. Jos käytät kivellisiä oliiveja (maku parempi) silppua ne myös pieneksi. Kuutioi tomaatit. Sekoita kaikki salaatin aineet keskenään, purista sekaan sitruunan mehu ja lisää oliiviöljy. Lisää suolaa ja pippuria, kun salaatissa on paljon tomaattia ja pastaa, se kaipaa myös suolaa. Nauti!

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)