Kasvispastalla täytetyt paprikat

Kasvispastalla täytetyt paprikat

Katso video ohjeen alta, kuinka Arja Elina Laine ja Radio NRJ:n Tuija Pehkonen valmistavat näitä maukkaita täytettyjä paprikoita!

6 kpl
6paprikaa
Täyte:
1rklrypsiöljyä
2punasipulia hienonnettuna
2-3porkkanaa
6dlvettä
1kasvisliemikuutio tai 1 rkl kasvisfondia
3dlMyllyn Paras Jyväpastaa
tai Pippuripastaa
1dlhienonnettua tuoretta salviaa tai rakuunaa
200gmustapippurituorejuustoa (voi olla kevyttä)
1rklhunajaa

Valmistusohje

Paista kasarissa pieneksi mosaiikiksi silputtua sipulia ja porkkanaa öljyssä. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio tai -fondi, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja anna kiehua 6 minuuttia. Ota pois liedeltä ja lisää silputtu salvia tai rakuuna, tuorejuusto ja hunaja. Leikkaa paprikoista hatut irti ja puhdista sisukset tyhjiksi. Täytä seoksella, aseta korkeareunaiseen uunivuokaan pystyyn ja laita hattu päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

VINKKI: Saat ruokaisampia paprikoita, jos lisäät täytteeseen 300 g ryöpättyjä sieniä, kanan jauhelihaa tai tavallista jauhelihaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)