Kasvislasagne á la Kasmir

Kasvislasagne á la Kasmir

Kasmir kokkaa pastaruokaa lapsille Axl Smithin kanssa Cooking with Kasmir -ruokaohjelmassa, katso video ohjeen alta!

Kasvislasagne:
1pktMyllyn Paras Lasagnelevyjä
1prkaurinkokuivattuja tomaatteja
2pkttuoretta mozzarellaa
Juustokastike:
1ltäysmaitoa
80gvoita
1tlsuolaa
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
250-300gjuustoraastetta (ohjelmassa käytetty Gruyereä)
Nopea tomaattikastike:
2prktomaattimurskaa
4-5valkosipulinkynttä
½pntbasilikaa
2rklmustapippuria
rklruokokidesokeria
½dlomenaviinietikkaa
½dlöljyä aurinkokuivatuista tomaateista
Pesto paahdetuista manteleista:
pntbasilikaa
dlpaahdettuja manteleita
2dloliiviöljyä
150gparmesaania raastettuna
3valkosipulinkynttä
tlsuolaa
hyppysellinen rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Juustokastike: Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja freesaa hetki, mutta älä ruskista. Kaada maito kattilaan koko ajan hyvin sekoittaen. Anna kiehua 5–10 minuuttia miedolla lämmöllä poreillen, koko ajan sekoittaen. Lisää juustoraaste ja mausta valmis juustokastike suolalla, mikäli kastike sitä vielä vaatii. Tomaattikastike: Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Press play. Valmis. Onpa paha. Pesto: Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Lisää öljyä kunnes olet tyytyväinen koostumukseen. Lasagnen kasaus: Levitä öljyttyyn laakeaan vuokaan kerros tomaattikastiketta, mozzarellasiivuja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Kaada lopuksi juustokastiketta. Peitä kerros lasagnelevyillä.  Tee vuokaan 3-4 samanlaista kerrosta. Kaada viimeisen kerroksen päälle juustokastiketta ja ripottele pinnalle loput parmesaanit. Kypsennä lasagnea 175 asteessa 45-50 min eli kunnes se on pinnaltaan kullanruskea. Anna ruuan vetäytyä ennen tarjoilua. Koristele pestolla, vastaraastetulla parmesaanilla ja basilikanlehdillä.

Resepti:
Kasmir

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)