Kasvis-pastasalaatti

Kasvis-pastasalaatti
2dlMyllyn Paras Jyväpastaa (raakana)
3-5tomaattia
½jäävuorisalaattikerä
kourallinen kivellisiä mustia oliiveja
1valkosipulinkynsi
1punasipuli
1rkutuoretta basilikaa
1-2sitruunan mehu
n.½dloliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, mutta ole tarkkana, ettet keitä pastaa ylikypsäksi. Pastan kiehuessa pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja silppua sipulit hakkelukseksi. Valuta pasta ja huuhtele kylmällä vedellä. Poista oliiveista kivet painamalla oliivia kämmenselällä niin, että kivi tulee ulos. Silppua myös oliivit, jäävuorisalaatti ja basilika. Sekoita kaikki aineet sekaisin kulhossa. Lisää joukkoon sitruunan mehu, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Tämä salaatti vaatii jonkun verran suolaa, jotta maut pääsevät oikeuksiinsa. Anna tekeytyä hetki ja tarjoile.

Resepti:
Vappu Pimiä, MTV 3 Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)