Kasmirin riisipuuro

Kasmirin riisipuuro

Kasmir valmistaa riisipuuroa Axl Smithin kanssa Cooking with Kasmir -ruokaohjelman joulujaksossa, katso video ohjeen alta!

4:lle
Puuro:
3dlvettä
dlMyllyn Paras Puuroriisiä
7dlmaitoa
1tlsuolaa
Jälkiruokaglögi:
1lvalmista glögijuomaa
3rklperunajauhoja
½dlsokeria
1tlkanelia
2dlrusinoita

Valmistusohje

Puuro: Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua viitisen minuuttia. Sekoittele välillä etteivät riisit jymähdä klimpeiksi. Lisää maito ja tiputa lämpö todella miedoksi. Sekoittele ja varmista ettei maito pala pohjaan. 45 minuuttia ja puuro on valmista. Halutessasi voit maustaa puuroa hyppysellisellä suolaa. Jälkiruokaglögi: Kuumenna glögijuoma kiehuvaksi. Heitä rusinat sekaan ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes rusinat ovat turvonneet. Lisää kaneli. Sokeria voi myös heittää sekaan oman fiiliksen mukaan. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (suhde 1:1, ainakin aluksi) ja kaada se varovasti glögikeitokseen. Anna pulpahtaa ja laita jäähtymään. Täydellisen jouluinen kiisseli on helppotöinen!

Resepti:
Kasmir

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)