Kanapasta viinirypäleillä yhdelle

Kanapasta viinirypäleillä yhdelle
10 min, josta valmisteluaika

Kanapasta viinirypäleillä on helppo ruoka yhdelle, sillä kaikki valmistuu samalla pannulla: viipaloi 1 filee ja paista väri pannussa, lisää nesteet, currytahnaa ja pasta mukaan - kohta ruoka onkin valmista!

Käytä isompaan nälkään 1½ dl pastaa ja kermaa, pienempään nälkään riittää 1 dl kumpaakin.

Myllyn Paras Rigatoni Moniviljapasta on laadukas uutuuspasta, joka sekoitus kolmesta erilaisesta ja erivärisestä rigatoni-muotoisesta pastasta: kvinoapastasta, rukiisesta pastasta ja kurkumapastasta.

Kerman tilalla keventäjät voivat käyttää rypälemehua, maidottomat voivat käyttää kerman tapaan käytettävää kauravalmistetta ja vegaanit voivat käyttää edellä mainittujen lisäksi broilerin tilalla Oumphia.

1 annos
1salottisipuli
1broilerifilee (n. 100 g)
1rklrypsiöljyä
1-1½dlMyllyn Paras Rigatoni Moniviljapastaa
2dlvettä
1tlcurrytahnaa
1-1½dlpippurikermaa
n. ½dlkivettömiä rypäleitä
tuoretta timjamia
(1rklparmesanraastetta)

Valmistusohje

 

  1. Kuori ja viipaloi sipuli. Leikkaa filee pienemmiksi viipaleiksi. Lorauta öljy pannulle kuumentumaan, lisää viipaloitu sipuli ja fileeviipaleet, paista nopeasti. Lisää pasta, vesi ja currytahna mukaan pannulle. Kun neste kiehuu, laske 7 minuutin kypsymisaika - kun neste alkaa olla vähissä, lisää kerma.
  2. Lisää lopuksi puolitetut pudistetut viinirypäleet ja anna kiehahtaa minuutin verran. Silppua joukkoon tuoretta yrttiä. Valuta annos syvälle lautaselle ja raasta halutessasi pinnalle parmesaania. Nauti.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)