Kahden Makupastan Katkarapusalaatti

Kahden Makupastan Katkarapusalaatti

Makupastoja käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Tässä salaatissa on käytetty kahta eri makupastaa: Tomaatti-Chili ja Pesto. Salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo. Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti esim. lounaaksi tai ennen treenejä.

4-6 annosta
3dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
3dlMyllyn Paras Pestopastaa
½kurkkua kuutioina
n.300gkatkarapuja
1avokado
1punainen paprika
1tlkananaspaloja (pieni tlk)
1tlkkapriksia (pieni tlk)
1keräsalaatti
1rucolaruukku
Kastike:
½dlsäilykeananaksen lientä + sitruunamehua
dlrypsi- tai avokadoöljyä
1tlraastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2tltummaa ruokosokeria
½tlrouhittua mustapippuria
½tlchilijauhetta
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä pakkausten ohjeiden mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku. Sulata ja valuta katkaravut lävikössä. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)