Makupastaa käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin.

Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti esim. lounaaksi tai ennen treenejä.

Ainekset 4-6 annosta annosta

½
kurkkua kuutioina
n.300
g
katkarapuja
1
avokado
1
punainen paprika
1
tlk
ananaspaloja (pieni tlk)
1
tlk
kapriksia (pieni tlk)
1
keräsalaatti
1
rucolaruukku
Kastike:
½
dl
säilykeananaksen lientä + sitruunamehua
dl
rypsi- tai avokadoöljyä
1
tl
raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2
tl
tummaa ruokosokeria
½
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
chilijauhetta
½
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä pakkausten ohjeiden mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku. Sulata ja valuta katkaravut lävikössä.
  2. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.
  3. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille.
  4. Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.