• Samalla reseptillä saat padan tai keiton.
  • Käytä pataan pienemmät määrät nestettä eli 1tlk tomaatteja ja 2 dl vettä ja keittoon suuremmat määrät eli 2 tlk tomaatteja ja 4 dl vettä.
  • Keiton kanssa sopivat raejuusto, fetajuusto tai hapankermavalmisteet.

Ainekset noin 4:lle annosta

400
g
maustamattomia broilerisuikaleita
1-2
tlk
kokonaisia tomaatteja tomaattiliemessä tai tomaattimurskaa (400-500 g)
2-4
dl
vettä
2
rkl
kanafondia tai 2 kanaliemikuutiota
1
rkl
öljyä
1
tl
mustapippuria
(2
dl
aurinkokuivattuja tomaatteja)
2
sipulia
reilusti tuoretta tai kuivattua basilikaa

Ohje

  1. Paista huoneenlämpöiset broilerisuikaleet kasarin tai kattilan pohjalla öljyssä. Lisää suikaloitu tai silputtu sipuli ja kuullota vielä hetki.

  2. Lisää nesteet: keittoon koko määrä, pataan puolikkaat pienemmät määrät. Lisää mausteet. Kun keittopohja kiehuu, lisää pastat ja anna kiehua miedolla lämmöllä 7 min. Mausta basilikalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.