Kahden Makupastan Broilerikeitto/Broileripata

Kahden Makupastan Broilerikeitto/Broileripata
  • Samalla reseptillä saat padan tai keiton.
  • Käytä pataan pienemmät määrät nestettä eli 1tlk tomaatteja ja 2 dl vettä ja keittoon suuremmat määrät eli 2 tlk tomaatteja ja 4 dl vettä.
  • Keiton kanssa sopivat raejuusto, fetajuusto tai hapankermavalmisteet.
noin 4:lle
400gmaustamattomia broilerisuikaleita
1-2tlkkokonaisia tomaatteja tomaattiliemessä tai tomaattimurskaa (400-500 g)
2-4dlvettä
2rklkanafondia tai 2 kanaliemikuutiota
1rklöljyä
1tlmustapippuria
(2dlaurinkokuivattuja tomaatteja)
2dlMyllyn Paras Pestopastaa
2dl
2sipulia
reilusti tuoretta tai kuivattua basilikaa

Valmistusohje

Paista huoneenlämpöiset broilerisuikaleet kasarin tai kattilan pohjalla öljyssä. Lisää suikaloitu tai silputtu sipuli ja kuullota vielä hetki.

Lisää nesteet: keittoon koko määrä, pataan puolikkaat pienemmät määrät. Lisää mausteet. Kun keittopohja kiehuu, lisää pastat ja anna kiehua miedolla lämmöllä 7 min. Mausta basilikalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)