Kahden Makupastan Broilerikeitto/Broileripata

Kahden Makupastan Broilerikeitto/Broileripata
  • Samalla reseptillä saat padan tai keiton.
  • Käytä pataan pienemmät määrät nestettä eli 1tlk tomaatteja ja 2 dl vettä ja keittoon suuremmat määrät eli 2 tlk tomaatteja ja 4 dl vettä.
  • Keiton kanssa sopivat raejuusto, fetajuusto tai hapankermavalmisteet.
noin 4:lle
400gmaustamattomia broilerisuikaleita
1-2tlkkokonaisia tomaatteja tomaattiliemessä tai tomaattimurskaa (400-500 g)
2-4dlvettä
2rklkanafondia tai 2 kanaliemikuutiota
1rklöljyä
1tlmustapippuria
(2dlaurinkokuivattuja tomaatteja)
2dlMyllyn Paras Pestopastaa
2dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
2sipulia
reilusti tuoretta tai kuivattua basilikaa

Valmistusohje

Paista huoneenlämpöiset broilerisuikaleet kasarin tai kattilan pohjalla öljyssä. Lisää suikaloitu tai silputtu sipuli ja kuullota vielä hetki.

Lisää nesteet: keittoon koko määrä, pataan puolikkaat pienemmät määrät. Lisää mausteet. Kun keittopohja kiehuu, lisää pastat ja anna kiehua miedolla lämmöllä 7 min. Mausta basilikalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)