Jyväpastasalaatti lehtipedillä

Jyväpastasalaatti lehtipedillä
n. 4:lle
Salaattipeti:
1rapea keräsalaatti
2dlMyllyn Paras Jyväpastaa
2punasipulia renkaina
3satsumaa lohkot puolitettuina
200glämminsavulohta
2tomaattia kuutioina
1dlkapriksia
1/2dltuoretta tinjamia silputtuna
Kastike:
2rklbalsamiviinietikkaa
4rklrypsiöljyä
1tlsitruunapippuria (+suolaa)
1tltummaa sokeria/hunajaa

Valmistusohje

Keitä Jyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä 6 min. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.  Asettele salaatinlehdet erikseen alkupalalautasille/-kulhoihin salaattiseoksen alustaksi.  Pilko kaikki ainekset. Jaa ne annoksiin kauniisti salaatinlehdille. Sekoita kastike ja valuta se annoksiin.

VINKKI: Voit myös tehdä salaatin kulhoon: laita salaatinlehdet nätisti kulhon pohjalle ja reunoille, salaattiainekset sekoitettuna siihen keskelle.

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)