Jyväpastalla täytetyt paprikat

Jyväpastalla täytetyt paprikat
6 kpl
6paprikaa
1rklrypsiöljyä
1sipuli hienonnettuna
200gpakaste- tai säilykesieniä viipaleina
250gohuita pakastekasvissuikaleita (thai tms.)
6dlvettä
1kasvisliemikuutio tai 1 rkl kasvisfondia
2dlMyllyn Paras Jyväpastaa
1rklbasilikaa tai kirveliä
tljauhettua valkopippuria
200gpippurituorejuustoa (kevytkin käy)

Valmistusohje

Paista kasarissa silputtua sipulia, sieniä ja kasviksia öljyssä. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio tai -fondi, anna kiehahtaa. Lisää Jyväpasta ja anna kiehua 6 minuuttia, mausta samalla. Ota pois liedeltä ja lisää tuorejuusto. Leikkaa paprikoista hatut irti ja puhdista sisukset tyhjiksi. Täytä seoksella, aseta korkeareunaiseen uunivuokaan pystyyn ja laita hattu päälle. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.

VINKKI: Jos haluat ruokaisamman lopputuloksen, lisää täytteeseen n. 300 g jauhelihaa tai broilerinjauhelihaa paistettuna. Sienet voi halutessaan jättää pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

1rkl basilikaa tai kirveliä. Tuoretta vai kuivattua?
Reseptissä on käytetty kuivattuja yrttejä. Mikäli käyttää tuoreita yrttejä, niin niitä voi käyttää runsaammin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta