Jyväpastalla ja ricottalla täytetyt punasipulit

Jyväpastalla ja ricottalla täytetyt punasipulit

Katso video ohjeen alta, kuinka Arja Elina Laine valmistaa näitä täytettyjä sipuleita Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

7-9 kpl alkupalaksi tai lisäkkeeksi
7-9punasipulia
1rklrypsiöljyä
3dlvettä
2rklkasvisfondia
1dlMyllyn Paras Jyväpastaa
50grucolaa
1rkusalviaa
200gpehmeää ricottajuustoa
1tlrouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Koverra sipuleista sisusta pois. Paista silputtua sisussipulia kasarissa öljyssä. Lisää vesi ja kasvisfondi, anna kiehahtaa. Lisää jyväpasta ja anna kiehua 6 minuuttia. Ota pois liedeltä, lisää silputtu rucola ja salvia sekä ricottajuusto. Mausta mustapippurilla. Täytä koverretut sipulit seoksella ja aseta ne korkeareunaiseen uunivuokaan pystyyn. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.

VINKKI: Samalla täytteellä voit täyttää myös muita vihanneksia, esim. tomaatteja, kesäkurpitsoja tai paprikoita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tykkään punasipulista ja aion kokeilla tätä mielenkiintoista reseptiä heti tänään. Kiitos hienosta ideasta. =)