Jyväpasta-savuhärkäsalaatti

jyväpasta-savuhärkäsalaatti
  • Valmista tyylikäs salaatti jyväpastasta. Jyväpasta on sopivan pientä ja soveltuu toki myös keitto- ja pataruokiin.
  • Tarjoa juhlapöydässä tai salaattipöydässä sekoitettuna salaattina.
10-15 annosta
lvettä
ripaussuolaa
4dlMyllyn Paras Jyväpastaa
100gkylmäsavuhärkää
125gmozzarellapalloja
100gMustaleima emmentalia
2lehtisellerinvartta
100gpakasteherneitä
1omena
1-2pientä punasipulia
1dlvihreitä oliiveja
30grucolaa
suolaa
mustapippuria myllystä
sitruunalla maustettua avokado-, rypsi- tai oliiviöljyä

Valmistusohje

Keitä Jyväpasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Paloittele kylmäsavuhärkä ja sekoita joukkoon.

Lisää myös mozzarellapallot.

Leikkaa emmentaljuusto kuutioiksi, suikaloi lehtiselleri ja sekoita nämä muiden ainesten joukkoon.

Lisää pakasteherneet jäisinä tai hieman kohmeisina.

Kuori ja kuutioi omena, kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Leikkaa vihreät oliivit ohuiksi renkaiksi.

Lisää nämä kaikki yhdessä rucolan kanssa salaattiainesten joukkoon.

Mausta suolalla ja mustapippurilla. Valuta joukkoon sitruunalla maustettua öljyä.

Tarkista maku.

Laita salaatti tarjoiluvadille tai salaattikulhoon.

Tarjoa seuraksi tuoretta leipää!

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)