Juustoiset ruiskeksit

Juustoiset ruiskeksit
noin 25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Päällys 1:
150gjuustoraastetta
1-2tlyrttisuolaa
1rklkuminaa
1muna
Päällys 2:
1-2tlyrttisuolaa
1rklkuminaa

Valmistusohje

Kaaviloi sulanut taikina ohueksi levyksi, pistele
haarukalla tiheästi ja leikkaa taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi. Nostele
taikinaneliöt uunipellille leivinpaperille. Sekoita täytteen ainekset (päällys
1) ja levitä päällystä neliöille tai mausta neliöt pelkästään mausteilla
(päällys 2).

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin
värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)