Juustoiset ruiskeksit

Juustoiset ruiskeksit
noin 25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Päällys 1:
150gjuustoraastetta
1-2tlyrttisuolaa
1rklkuminaa
1muna
Päällys 2:
1-2tlyrttisuolaa
1rklkuminaa

Valmistusohje

Kaaviloi sulanut taikina ohueksi levyksi, pistele haarukalla tiheästi ja leikkaa taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi. Nostele taikinaneliöt uunipellille leivinpaperille.

Sekoita täytteen ainekset (päällys 1) ja levitä päällystä neliöille tai mausta neliöt pelkästään mausteilla (päällys 2). Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)