Juhlasalaatti pennemakaronista

Myllyn Paras

Tee makaronista salaattia juhliin. 

Älä keitä salaattiin tulevaa makaronia liikaa ja huuhdo se heti keittämisen
jälkeen lävikössä kylmällä vedellä. 

Tarjoile salaatin kanssa erilaisia pikkusuolaisia lisukkeita.

noin 4-6 annosta
5dl
n.200gsokeriherneen palkoja tai ½ kurkku
n.300gkatkarapuja tai marinoituja broilerin fileepaloja
10-15kplkirsikkatomaatteja tai retiisejä
1tlkananaspaloja (pieni tlk)
1tlkmustia oliiveja (pieni tlk)
1rapea keräsalaatti
Kastike:
dlsäilykeananaksen lientä
dlöljyä
dlsinappia
dlsokeria
tlrouhittua punapippuria tai mustapippuria
(⅓tlchilijauhetta)

Valmistusohje

Keitä Penne Makaroneja suolalla maustetussa vedessä 6 min. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku tai kiehauta
sokeriherneen palot. Kypsennä broilerin fileepalat tai sulata katkaravut.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään.
Tarkista maku.

Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita
ainekset ja kastike. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele
mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

aika hyvää
Mainia! Hyvä ruokaisa salaatti, joka ei muuta kaipaa!!