Joulunajan pannukakku

Myllyn Paras
uunipellillinen
3-4munaa
8dlmaitoa
n.4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1tlsuolaa
1tlmuskottipähkinää
Lämpimän pannukakun päälle:
1prksmetanaa
1-2omenaa raastettuna
8pehmeää taatelia hienonnettuna
neilikkaa maun mukaan

Valmistusohje

Sekoita pannukakun ainekset keskenään. Seosta voi tarvittaessa notkistaa kermalla.

Paista n. 20-30 min 225-asteisessa
uunissa. Kun pannukakun pinta on ruskettumassa, lisää päälle voita (levitä
pullasudilla) ja ripottele päälle joko fariinisokeria tai hienoa sokeria. Paista
kypsäksi.

Tarjolle lisänä säilykegreippiä (voi lämmittää mikrossa sokerin kanssa tai
tarjota sellaisenaan).

Resepti:
Kirsi Kinnunen, Varkaus. Reseptiehdokas www.suomalainenjoulu.fi reseptikilpailussa 2009.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)