Jauheliha-ananasspagetti

Jauheliha-ananaskiharat
  • Nopea ruoka töiden jälkeen, pasta+kastike on hyvä valinta suklaapatukan sijaan.
  • Jauhelihaa löytyy melko vähärasvaisena, ananas tuo kastikkeeseen keveyttä ja raikkautta sekä kermavalmisteet voivat nekin olla kevyitä.
  • Kastikkeen kanssa tarjottava pasta saa mielellään olla täysjyvää.
4-6:lle
Kastike:
400gpaistijauhelihaa
2sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita
1lihaliemikuutio
1tljauhettua mustapippuria
2dlherkkukurkkukuutioita
dlherkkukurkkutölkin lientä + vettä
3rklketsuppia tai 1 rkl chiliketsuppia
2rklsinappia
1tlkananaskuutioita liemineen (pieni tlk)
2dlkevytkermavalmistetta (rasvaa 3-7%)
Lisäksi:
1pskeitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Paahda jauheliha ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi kerma.

Tarjoile juuri keitetyn spagetin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Herkullinen ruoka ja näyttää oikein hyvältä.
Tämä on hyvää. Meillä ainakin lapset tykkäsivät, kaikein nirsoin lapsista otti jopa lisää! Itse en muuttaisi reseptistä mitään. Naminami.
Puolitin tuon ananasmäärän eikä multa löytyny sinappia, mutta aika erikoisen/hyvän makuinen muhennos. t:Tuomas
Kurkut, ananakset, sinappi ja ketsuppi sopii tosi hyvin yhteen (vaikka aika epäileväinen olin aluksi, ei olisi tullut mieleenkään!) ja oli ihan uuden makuista jauhelihakastiketta. Kerman korvasin jauhoilla suurustetulla rasvattomalla maidolla, makaronit oli tummia ja herkkukurkkukuutiot korvasin kurkkusalaatilla, mutta toimi niinkin :) Lisäsin myös ripauksen sokeria makua pyöristämään, hyvä ja maukas perusohje.
Liikaa ananasta, muuten hyvä. Mutta sitähän voi vähentää. Jep Jep