Hyvän olon Ruis-Kaurapasta

Hyvän olon Ruis-Kaurapasta
4-6:lle
2rklrypsiöljyä
1porkkana
1punasipuli
1fenkoli (n. 150 g)
1rklkasvis- tai kalafondia
1tlsitruunapippuria
(1tlsuolaa)
1tlinkivääritahnaa
6dlvettä
5dlMyllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
400glohisuikaleita
1punainen paprika
1dltuoretta rakuunaa tai timjamia

Valmistusohje

Leikkaa kasvikset renkaiksi tai isoiksi suikaleiksi ja paista ne öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää mausteita ja vesi. Kun neste kiehuu, lisää makaronit ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää lohisuikaleet ja jatka kypsennystä 7 min. Lisää lähes lopuksi paprika renkaina ja silppua joukkoon tuoretta yrttiä. Tarkista maku.

VINKKI: Voit käyttää lohen tilalla muuta kalaa, kasviksia, fetaa, kanaa tai vähärasvaista lihaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)