Helppo lasagnettevuoka

Lasagnette
40 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Lasagnette Mini Lasagnesta valmistuu nopeammin kuin perinteinen lasagne.
  • Myllyn Paras Mini Lasagne on laadukas durumvehnäjauhosta valmistettu uutuuspasta.
  • Pakkaus sisältää puoli kiloa pieniä, lainereunaisia lasagnelevypaloja, jotka ovat kooltaan n. 2 x 2 cm.
  • Mini lasagnepaloista valmistettu lasagne sopii vuokaan kuin vuokaan
n. 4:lle
400gjauhelihaa
1sipuli
1-2valkosipulinkynttä
2 prktomaattimurskaa (á 400g)
1dlvettä
½-1lihaliemikuutio
suolaa
pizzamaustetta
mustapippuria
2dlruokakermaa
250gMyllyn Paras Mini Lasagnea (½ pss)
1-2dljuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää tomaattimurska, murskattu valkosipuli, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hetki.

  2. Kaada voideltuun vuokaan pasta, kastike ja kerma, sekoita. Lisää päälle juustoraastetta.

  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Arjan Ruokaviestintä tehnyt Myllyn Paras Oy:lle

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Herkullista! Korvasin normaalin ruokakerman mustapippurikermalla ja tuli oikein hyvää!