Helppo lasagnettevuoka

Lasagnette
40 min, josta valmisteluaika 10 min
n. 4:lle
400gjauhelihaa
1sipuli
2prktomaattimurskaa (à 400 g)
1-2valkosipulinkynttä
1dlvettä
½-1lihaliemikuutio
suolaa
pizzamaustetta
mustapippuria
250gMyllyn Paras Mini Lasagne
2dlruokakermaa
50-100gjuustoraastetta (1-2 dl)

Valmistusohje

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää tomaattimurska, murskattu valkosipuli, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hetki.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, kastike ja kerma, sekoita. Lisää päälle juustoraastetta.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)