Hedelmäinen Kanakastike Kiharaspagetille

Hedelmäinen Kanakastike Kiharaspagetille

Pastakiharat on kätevä, keväinen ja kaunis ruoka. Myllyn Paras Kihara Spagetti ei suoristu keitettäessä! Jaffa tuo pirteyttä kastikkeen makuun, myös siideri sopii, alkoholi haihtuu kyllä pois kypsennettäessä. Muistathan, että pastatankkaus on mainio tapa jaksaa urheilla!

noin 4-6:lle
400gmarinoituja broilerin tai kalkkunan fileesuikaleita
1sipuli tai ½ pss pakastesipulikuutioita (100 g)
3-4valkosipulinkynttä
1kanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia
1tlviherpippuria
3dljaffaa, appelsiinituoremehua tai siideriä
2keltaista hedelmää, esim. persikkaa, mangoa tai satsumaa
1banaani
1omena tai päärynä
n.100gkumina- tai fetajuustoa
(1-2rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja)
Lisäksi:
1ps

Valmistusohje

Paahda fileesuikaleet ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi pieniksi pilkotut hedelmät ja juusto. Suurusta kastike lopuksi lisäämällä joukkoon pieneen nestemäärään sekoitettua vehnäjauhoa. Kypsennä vielä 1 minuutti. Tarjoile juuri keitetynMyllyn Paras Kihara Spagetin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Nam!
kaikki, jopa nirso aviomieheni piti!