Hasselpähkinäsydämet

Hasselpähkinäsydämet
noin 20 kpl
½pktMyllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa (250 g)
tai Laktoositon Piparitaikinaa (250 g)
½pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
1dlMeira hasselpähkinäjauhetta
Väliin:
1dlvadelmahilloa
Kuorrutus:
½dltuorejuustoa
1dltomusokeria
1tlMeira vaniljasokeria
Pinnalle:
1dlMeira kirjava lakritsiströsseliä

Valmistusohje

Kauli puolikas kauramurotaikinalevy piparkakkutaikinalevyn kokoiseksi. Ripottele hasselpähkinäjauhetta piparkakkutaikinalevyn pinnalle ja laita murotaikinalevy sen päälle. Painele levyt tiiviisti vastakkain. Ripottele loput hasselpähkinäjauheesta taikinalevyn kummallekin puolelle. Kaaviloi levy puolen sentin paksuiseksi ja ota levystä sydänmuotilla pikkuleipiä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Jäähdytä ja täytä pikkuleivät. Sivele hilloa pikkuleivän pinnalle ja paina toinen pikkuleipä päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä kuorrutusta pikkuleipien päälle. Ripottele pinnalle koristeet.

Resepti:
Meira Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Kovettuuko kuorrute siten että pikkuleivät voi kasata päällekkäin kuljetuksen ja tarjoilun ajaksi?
Kuorruteen tulee antaa kuivua hyvin ennen päällekkäin laittamista. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Njam!