Haalea kana-pastasalaatti

Haalea kana-pastasalaatti

Tähän pastasalaattiin hain syksyistä fiilistä paahdetuista kasviksista, ne kypsyvät kätevästi samalla kanafileiden kanssa.  Kasviksia voit vaihdella mielesi mukaan. Tämä salaatti on erittäin ruokaisa. Salaattia syötiin meillä päivällisenä ja jämät nautin lounaalla.

Salaatti:
½psMyllyn Paras Pippuripastaa
1keskikokoinen kesäkurpitsa
1keskikokoinen parsakaali
2-3kanan rintafileetä tai ohutta pihviä (maustettu tai maustamaton)
loraus oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
1rskirsikka- tai pisaratomaatteja (250-300 g)
100gfeta- tai salaattijuustoa
Kastike:
2rklvalmista pestokastiketta
3rklsitruunan mehua
5rkloliiviöljyä

Valmistusohje

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Viipaloi kesäkurpitsa ja irrota parsakaalista kukinnot. Lado kanafileet uunivuokaan, asettele viereen kesäkurpitsat ja parsakaalit. Pirskottele oliiviöljyä lihan ja kasvisten päälle, sekä vähän suolaa ja pippuria (ei tarvitse kanojen päälle, jos marinadissa). Laita vuoka uuniin ja kypsennä 15-20 min, riippuen fileiden paksuudesta.  Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, pasta saa jäädä reilusti al denteksi (keittoaika 6-7 min). Valuta pasta ja kaada tarjoilukulhoon. Kaada sekaan huuhdellut tomaatit. Pilko kypsät kanafileet siivuiksi ja lisää ne sekä paahtuneet kasvikset salaattiin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin sekaan, sekoita. Murustele lopuksi pinnalle juusto.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kuinka pippurista pippuripasta on?
Pippurin maku tulee pastassa selvästi esille. On maku-/tottumusasia kuinka voimakkaana kukin kokee pippurin maun pastassa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Eikö kesäkurpitsoista tarvitse kaapia siemeniä pois?
Isosta kesäkurpitsasta voi siemenet halutessaan ottaa pois. Pienemmissä kesäkurpitsoissa siemenet eivät ole vielä kehittyneet. Terveisin, Kuluttajaneuvonta