Grillinektariini

grillinektari_2_D8S3768-Edit
30 min, josta valmisteluaika 20 min

Kesällä jälkiruokakin valmistetaan helposti grillin äärellä. Monet hedelmät kypsyvät upeiksi grillin lämmössä. Seuraksi voi pyöräyttää pallon vaniljajäätelöä.

4 annosta
4nektariinia
25gvoita
1dlMyllyn Paras OATGOODS Auringonkukansiemen-mansikkagranolaa
1tlvaniljasokeria
Lisäksi:
½lvaniljajäätelöä
hunajaa tai siirappia

Valmistusohje

Huuhtele nektariinit ja halkaise kahteen osaan. Poista siemen.

Laita puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliparilalle ja grillaa pintaan kaunis väri. Sekoita voi ja Auringonkukansiemen-mansikkagranola sekä vaniljasokeri keskenään. Pyöritä käsissä tiiviitä palloja seoksesta ja painele grillinektariinien keskelle.

Jatka grillaamista leikkauspinta ylöspäin kuvun alla, kunnes nektariinit ovat lämpimiä ja granolaseos rapeaa.

Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Valuta pinnalle halutessasi vielä hunajaa tai siirappia.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)