Grillinektariini

30 min, josta valmisteluaika 20 min
Kesällä jälkiruokakin valmistetaan helposti grillin äärellä. Monet hedelmät kypsyvät upeiksi grillin lämmössä. Seuraksi voi pyöräyttää pallon vaniljajäätelöä.
4 annosta
4 | nektariinia | |
25 | g | voita |
1 | dl | Myllyn Paras OATGOODS Auringonkukansiemen-mansikkagranolaa |
1 | tl | vaniljasokeria |
Lisäksi: | ||
½ | l | vaniljajäätelöä |
hunajaa tai siirappia |
Valmistusohje
- Huuhtele nektariinit ja halkaise kahteen osaan. Poista siemen.
- Laita puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliparilalle ja grillaa pintaan kaunis väri. Sekoita voi ja Auringonkukansiemen-mansikkagranola sekä vaniljasokeri keskenään. Pyöritä käsissä tiiviitä palloja seoksesta ja painele grillinektariinien keskelle.
- Jatka grillaamista leikkauspinta ylöspäin kuvun alla, kunnes nektariinit ovat lämpimiä ja granolaseos rapeaa.
- Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Valuta pinnalle halutessasi vielä hunajaa tai siirappia.
Kommentoi reseptiä