”Green shot” salaatti

MP_Greenshot_salaatti
20 min, josta valmisteluaika 10 min
4 annosta
Pasta:
250gMyllyn Paras Gluteeniton Fusilli Pinaatti
vettä
suolaa
Kastike:
¼dloliiviöljyä
1limen mehu
1tlviherpippuria
1tlsuolaa
Salaattiin:
1rsohutlehtistä pinaattia (75 g)
1syöntikypsä avokado
1rkukorianteria tai persiljaa
½ rkubasilikaa
½ –1rkuvihreää salaattia
Pinnalle:
pinjansiemeniä paahdettuna

Valmistusohje

Keitä pinaattipasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Sekoita kastikkeen aineet kulhossa. Lisää kypsä pinaattipasta, pinaatti, viipaloitu avokado, silputut yrtit ja vihreä salaatti. Sekoita kevyesti.

Kaada salaatti tarjoiluvadille ja ripottele pinjansiemenet pinnalle.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)