Gluteeniton Välimeren pasta

gluteeniton välimeren pasta
50 min, josta valmisteluaika 20 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille erilaisia gluteenittomia pastoja. Valmista herkullinen ja nopeasti valmistuva aterian gluteenittomasta porkkanaspagetista.

Oman pikantin lisänsä tähän ateriaan antaa salviapesto, jonka voit halutessasi korvata myös muilla pestokastikkeilla tai hienonnetulla tuoreella salvialla.

4 annosta
1sipuli
2valkosipulinkynttä
50gnokkosta, babypinaattia tai lehtikaalia
(vettä)
2rkloliiviöljyä
200gminiluumutomaatteja
10kplmustia oliiveja
mustapippuria myllystä
3rklsalviapestoa tai hienonnettua salviaa
200gfetajuustoa
Lisäksi:
3-4lvettä
1tlsuolaa
400gMyllyn Paras Gluteeniton Spagetti Porkkana

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mikäli käytät nokkosta, käsittele tuoretta nokkosta hansikkaat kädessä, irrota lehdet varsista ja ryöppää eli lisää lehdet kiehuvaan veteen hetkeksi aikaa ja valuta.  Babypinaatin voit käyttää sellaisenaan, kun taas lehtikaalista tulee poistaa ennen leikkaamista kovat lehtiruodit.

Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa tai pannulla ja lisää sipuli ja valkosipuli. Kääntele hetki ja lisää joukkoon ryöpätty nokkonen, babypinaatti tai paloiteltu lehtikaali ja kääntele hetki. Lisää miniluumutomaatit kokonaisina, oliivit viipaloituina ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Kääntele, kunnes tomaatit pehmenevät. Lisää vielä salviapesto ja fetajuusto murustettuna.

Kuumenna nopeasti.         

Kiehauta vesi ja lisää suola ja porkkanaspagetti. Anna kiehua hiljalleen 9-10 minuuttia ja valuta.

Lisää valutettu spagetti muiden ainesten joukkoon ja lisää tarvittaessa salviapestoa.

Tarkista maku.

Tarjoa heti!

Resepti:
Hellapoliisi

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)