Gluteeniton kantarelli-pekonipasta

gluteeniton_kantarelli-pekonipasta
50 min, josta valmisteluaika 20 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille ihastuttavia gluteenittomia pastavaihtoehtoja.

Upeissa väreissä myytävät pastat ovat paitsi herkullisia, myös tyylikkäitä arjessa ja juhlassa.

Valmista ihana kantarelli-pekonipasta ja nauti! Kokeile kauniin vihreää fusilli pinaattia tai upean pinkkiä punajuuri penneä.

2-3 annosta
150gpekonia
½pieni purjosipuli
1lkantarelleja
2isoa lehtikaalinlehteä
250gsulatejuustoa
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
lvettä
ripaussuolaa
200gMyllyn Paras gluteenitonta fusilli pinaattia
TAI:
200gMyllyn Paras gluteenitonta penne punajuurta

Valmistusohje

Leikkaa pekoni paloiksi.

Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Putsaa kantarellit ja paloittele tarvittaessa.

Poista lehtikaalinlehdistä kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet silpuksi.

Laita pekonit pannulle ja kuumenna pannu.

Paista rapeiksi.

Lisää pannulle purjosipuli, kantarellit ja lehtikaalinlehdet.

Kääntele kovalla lämmöllä kunnes kasvikset menevät kasaan.

Lisää sulatejuusto ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.

Tarkista maku.

Kiehauta vesi, lisää pasta ja ripaus suolaa.

Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)