Chili-inkiväärilevite kaurakakuille

Chili-inkiväärilevite
10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta.
  • Makuja on kolme: Original (mausteena vain suola), Cheese ja Sour Cream & Onion.
  • Valmista illanistujaisiin tarjolle kaikkia levitteitä ja laita tarjolle kaikkia kolmea kaurakakkumakua, niin voitte valita suosikkinne.
  • Levite kannattaa laittaa kaurakakuille silloin kun ne syödään, jotta kakut eivät pehmene.
7-10:lle kaurakakulle
200gvegaanista tuorejuustoa
1-2mietoa chilipaprikaa (voi olla erivärisiä)
½dlruohosipulisilppua
½-1tlsuolaa
1rklinkiväärisiirappia (tai 1 rkl agavesiirappia ja ½-1 tl inkivääritahna)
Myllyn Paras OATGOODS Original Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Cheese Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Sour Cream and Onion Kaurakakkuja

Valmistusohje

Ota tuorejuusto pehmenemään huoneenlämpöön. Puhdista chilipaprika(t), ota siemenet pois ja leikkaa chili(t) mahdollisimman pieneksi silpuksi. Silppua ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi.

Levitä tahnaa kaurakakkujen päälle sitä mukaa kun tarjoilet niitä. Koristele halutessasi ruohosipulilla. Voit myös tarjoilla levitteen erikseen pikkukiposta.

Levite säilyy noin 2 päivää jääkaapissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)