Capellinikulho

MP_Capellinikulho
30 min, josta valmisteluaika 10 min
4 annosta
Pasta:
250–300gMyllyn Paras Gluteeniton Capellinia
vettä
suolaa
1rklöljyä
Liemi:
1lvettä
2kalaliemikuutiota
½tlkokonaisia mustapippureita
1ruukunbasilikanvarret
4valkosipulin kynttä, kuorittu ja murskattu
½punainen chili
1sipuli pilkottuna
2porkkanaa pilkottuna
Kulhoon capellinin lisäksi:
1rkuromainesalaattia
4kevätsipulia
2vihreää jalapenoa
400gkatkarapuja sulatettuna ja valutettuna
100gherneitä
½dlruohosipulisilppua
basilikan lehtiä

Valmistusohje

Aloita liemestä: laita liemen aineet kattilaan, keitä avoimena noin vartti ja siivilöi. Mittaa, että lientä on jäljellä noin 7 desiä.

Keitä capellini pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhdo kylmällä vedellä. Mausta suolalla ja öljylorauksella.

Suikaloi salaatti, silppua kevätsipulit ja putsatut jalapenot. Annostele capellini kulhoihin ja ryhmittele loput aineet päälle. Kaada kiehuvan kuuma liemi aineksien päälle kulhoon. Tarjoa välittömästi.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)