Capellinikeräsalaatti

MP_Capellinikeräsalaatti
15 min, josta valmisteluaika 5 min
4 annosta
Pasta:
4–5kerääMyllyn Paras Gluteeniton Capellinia (160–200g)
vettä
suolaa
1rkupersiljaa
1rkloliiviöljyä
Kastike:
100granskankermaa
3rkltomaattipyreetä
1tlsokeria
suolaa
rouhittua valkopippuria
½sitruunan mehu
Salaatti:
10luumukirsikkatomaattia
vihreitä salaatinlehtiä
Lisäksi:
2kanamunaa
350glämminsavulohta, ruodoton, nahaton
Pinnalle:
2rklruohosipulia silputtuna
roseepippureita

Valmistusohje

Keitä capellini pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kylmällä vedellä. Mausta capellini silputulla persiljalla, oliiviöljyllä ja suolalla.

Keitä 6–7 minuutin munat ja jäähdytä ne kylmällä vedellä.

Sekoita ranskankerma, pyree, sokeri, mausteet ja sitruunan mehu keskenään kastikkeeksi.

Viipaloi tomaatit ja paloittele lohi.

Jaa maustettu capellini keoiksi lautasille, halkaise kuoritut kananmunat aseta puolikkaat kekojen keskelle. Asettele loput salaattiaineet viereen ja annostele kastike lohipalojen päälle.

Viimeistele annokset ruohosipulilla ja kämmenpohjassa murskatuilla roseepippureilla.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)