Broileri-Jyväpastatto (risoton tyyliin)

Broileri-Jyväpastatto (risoton tyyliin)
4:lle
1rklrypsiöljyä
1punasipuli renkaina
250gporkkanaa ohuina renkaina
350gbroilerin fileesuikaleita
5dlvettä
1rklkanafondia
3dlMyllyn Paras Jyväpastaa
1rklkirveliä
1rklcurrytahnaa
1tlksmetanaa tai ranskankermaa
Pinnalle:
parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipuli- ja porkkanarenkaat sekä fileesuikaleet, paista hetki. Lisää vesi ja fondi, anna kiehahtaa. Lisää jyväpasta ja anna kiehua 5 minuuttia, mausta samalla. Ota pois liedeltä ja lisää smetana tai ranskankerma. Jaa annokset lautasille, raasta päälle parmesaanijuustoa.

VINKKI: Juhlavampaan ruokaan voit korvata osan vedestä viinillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)