Basilika-aurinkokuivattutomaattilevite kaurakakuille

Basilika-aurinkokuivattutomaattilevite
1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta.
  • Makuja on kolme: Original (mausteena vain suola), Cheese ja Sour Cream & Onion.
  • Valmista illanistujaisiin tarjolle kaikkia levitteitä ja laita tarjolle kaikkia kolmea kaurakakkumakua, niin voitte valita suosikkinne.
  • Levite kannattaa laittaa kaurakakuille silloin kun ne syödään, jotta kakut eivät pehmene.
7-10:lle kaurakakulle
1dlcashew-pähkinöitä
1dlpuolikuivattuja/aurinkokuivattuja tomaatteja (säilyke)
½dlkuivattujen tomaattien öljyä
½tlsuolaa
1dltuoreita basilikanlehtiä
½tlsuolaa
2kplvalkosipulinkynttä
2rklsitruunamehua
Myllyn Paras OATGOODS Original Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Cheese Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Sour Cream and Onion Kaurakakkuja

Valmistusohje

Laita cashew-pähkinät turpoamaan noin 3 dl kylmää vettä ainakin tunniksi. Jauha turvonneet pähkinät tehosekoittimella tai sauvasekoittimella korkeassa kannussa tasaiseksi massaksi.

Lisää kannuun kaikki muut ainekset ja surrauta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Siirrä tahna tarjoiluastiaan. Levitä tahnaa kaurakakkujen päälle sitä mukaa kun tarjoilet niitä. Koristele kaurakakut halutessasi pienillä basilikanlehdillä.

Levite säilyy noin 2 päivää jääkaapissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)