Avokadolevite kaurakakuille

Avokadolevite
10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta.
  • Makuja on kolme: Original (mausteena vain suola), Cheese ja Sour Cream & Onion.
  • Valmista illanistujaisiin tarjolle kaikkia levitteitä ja laita tarjolle kaikkia kolmea kaurakakkumakua, niin voitte valita suosikkinne.
  • Levite kannattaa laittaa kaurakakuille silloin kun ne syödään, jotta kakut eivät pehmene.
7-10:lle kaurakakulle
2syöntikypsää avokadoa
1lime
1tljuustokuminaa
1tlyrttisuolaa
1tlrouhittua viherpippuria
1rklagavesiirappia
Myllyn Paras OATGOODS Original Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Cheese Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Sour Cream and Onion Kaurakakkuja

Valmistusohje

Kuori, halkaise ja paloittele pehmeät, mutta kuitenkin vihreät avokadot. Pese lime hyvin ja raasta siitä kuorta talteen. Purista avokadolohkojen päälle limestä mehua. Laita lohkot korkeaan kannuun ja mittaa joukkoon yrttisuola, viherpippuri ja siirappi. Surrauta paksuksi tahnaksi sauvasekoittimella. Voit myös hienontaa ainekset kipossa haarukalla tasaiseksi massaksi.

Levitä tahnaa kaurakakkujen päälle sitä mukaa kun tarjoilet niitä. Koristele kevyesti limenkuoriraasteella. Voit myös tarjoilla levitteen erikseen pikkukiposta.

Levite säilyy noin 2 päivää jääkaapissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)