Aprikoosi-Parmesaanikierteet

Myllyn Paras

Mikäli joulusta jää jäljelle torttu- ja voitaikinaa, niistä voi tehdä kätevästi pikkusuolaisia paloja, esim. Aprikoosi-parmesaanikierteitä. 

Parmesaanin tilalle voit halutessasi käyttää myös muita juustoja esim. sinihomejuustoa.

noin 20 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
tai Torttutaikinaa (500 g)
Väliin:
1dlaprikoosimarmeladia
2dlparmesaanijuustoraastetta
Pinnalle:
1muna
2dlparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Kauli taikinalevyt neliöiksi. Levitä puolelle levyistä marmeladia ja juustoraastetta. Laita toiset levyt päälle niin, että marmeladi ja juustoraaste jäävät väliin.

Leikkaa täytetyt levyt suikaleiksi. Kierrä suikaleet kierteelle. Pyörittele tankoja lautasella, jossa on munaa ja sitten lautasella, jossa on juustoraastetta. Laita tangot leivinpaperin päälle pellille ja paista 225-asteessa uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, n. 6-10 min

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)