Puurohetki- ja Instagram-kilpailun säännöt

#puurohetki-kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestää Myllyn Paras Oy.

2. Kilpailussa selvitetään, millainen on tyypillinen puurohetki.

3. Valitse sinun puurohetkeäsi kuvaava vaihtoehto, kuvaile sitä halutessasi muutamalla sanalla ja auta meitä selvittämään, millainen on tyypillinen suomalainen puurohetki.

4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä järjestäjän tai yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka ovat mukana kilpailun järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajan suostumus osallistuakseen kisaan.

5. Kilpailuun osallistutaan verkossa osoitteessa myllynparas.fi/kilpailut/puurohetki.

6. Yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvotaan viisi kappaletta puurokeittimiä.

7. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sekä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

8. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman tietonsa jättäneen antamaa lupaa, joka annetaan kilpailusivulla.

9. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

10. Instagramissa on käynnissä samaan aikaan kilpailu, johon voi osallistua puurohetkikuvalla. Herkullisimman puurohetken taltioinut voittaa puurokeittimen ja Pentikin 100 euron lahjakortin.

11. Kilpailu on käynnissä 1.2.–28.2.2017.

Instagram-kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestää Myllyn Paras Oy.

2. Kilpailussa selvitetään, millainen on tyypillinen puurohetki.

3. Ota kuva puurohetkestäsi. Tägää kuvaan #puurohetki, #myllynparas ja @myllyn_paras. Herkullisimman puurohetken taltioinut voittaa puurokeittimen ja Pentikin 100 euron lahjakortin.

4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä järjestäjän tai yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka ovat mukana kilpailun järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajansa suostumus osallistuakseen kisaan.

5. Kilpailuun osallistujalla tulee olla tekijänoikeudet lähettämäänsä otokseen. Lähettämällä kuvan sitoudut siihen, että Myllyn Paras voi julkaista lähettämäsi kuvan ilman erillistä lupaasi. Julkaisemisesta ei makseta palkkiota. Myllyn Paras pidättää oikeuden olla julkaisematta kuvia, jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.

6. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sekä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

7. Raati valitsee voittajan, jonka nimimerkki ja kilpailukuva julkaistaan Myllyn Parhaan Instagram-tilillä.

8. Voittajaan ollaan yhteydessä Instagramin yksityisviestillä.

9. Kilpailukuvia voi postata 1.2.–28.2.2017.

10. Myllyn Parhaan sivuilla myllynparas.fi/kilpailut/puurohetki on samaan aikaan käynnissä kilpailu, jossa voit äänestää omaa puurohetkeäsi kuvaavaa vaihtoehtoa. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan viisi puurokeitintä.