Kolmen lajin riisisuklaat

Kolmen lajin riisisuklaat

Riisisuklaa on helppo, herkullinen ja aina ajanmukainen herkku! Tässä kolme erilaista versiota riisisuklaasta:

Perinteinen riisisuklaa

100 g voita tai kookosrasvaa
4 rkl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria
8 dl riisimuroja

Sulata voi/kookosrasva kasarissa. Anna hetken jäähtyä ja lisää joukkoon kaakaojauhe, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi riisimurot ja sekoita tasaiseksi. Annostele muffinivuokiin ja laita jääkaappiin jähmettymään. Voit ennen tarjoilua sihdata riisisuklaiden päälle vielä tomusokeria koristeeksi. Ohjeesta tulee noin 25 kpl.

Maitosuklainen riisisuklaa

200 g valitsemaasi maitosuklaata, tässä käytettiin keksillä ja merisuolalla maustettua maitosuklaata
3 dl riisimuroja

Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa. Lisää joukkoon riisimurot ja annostele pieniin makeisvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa. Ohjeesta tulee noin 25 pientä riisisuklaata.

Valkosuklainen riisisuklaa

200 g valkosuklaata
3 dl riisimuroja

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa. Ole varovainen, valkosuklaa palaa herkästi. Lisää joukkoon riisimurot ja annostele pieniin makeisvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa. Myös tästä tulee noin 25 kpl.

Todella herkullisia pieniä tarjolle pantavia vaikka kesän juhliin! Mukavaa ja lämmintä alkukesää!

Kolmen lajin riisisuklaat

Kolmen lajin riisisuklaat

 

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.