Broileripinaattipastapaistos kasviksilla ja halloumilla

Broileripinaattipastapaistos kasviksilla ja halloumilla

Myllyn Parhaan uudet ihanat uudet gluteenittomat pastat saapuivat postin mukana ja kokeiluun pääsi ensimmäisenä pinaattipasta, josta valmistin uunissa paistoksen. Tässä resepti, jolla ruokkii isommankin perheen!

 

Broileripinaattipastapaistos kasviksilla ja halloumilla

 

700 g broilerin maustamattomia tai miedosti suolattuja sisäfileesuikaleita
400g Myllyn Paras gluteenitonta pinaattipastaa
1 iso tai 2 pientä sipulia
pieni kesäkurpitsa
n. 100g tuoretta pinaattia
250g kirsikkatomaatteja
200-250g halloumijuustoa
2 munaa
4dl kermaa
mustapippuria
suolaa
valkosipulijauhetta(halutessa voi korvata tuoreella valkosipulilla)
juustoraastetta

 

Keitä pasta ohjeen mukaan suolatussa vedessä.Paista broilerin fileesuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla. Siirrä sivuun pannulta. 

Paista pannulla öljyssä kuutioidut sipulit ja kuutioidut kesäkurpitsat pehmeiksi, lisää joukkoon revityt pinaatinlehdet ja paista vielä seosta hetki pannulla, kunnes pinaatinlehdet alkavat "kutistumaan". 

Valuta pasta lävikössä ja kumoa uunivuokaan. Kaada joukkoon broilerit ja kasvisseos. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi halloumi, lisää joukkoon. Sekoita vuoassa seos tasaiseksi, kaada joukkoon kermat ja ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Pastapaistos maistui myös lapsille, sillä he syövät pinaattia innoissaan ajatellen, että siitä saa valtavat voimat. Ihan kuten Kippari Kallellakin!

Pinaattipasta oli oikein maukas vaihtoehto ja innolla odotan päästä kokeilemaan loppujakin gluteenittomia vaihtoehtoja.

Broileripinaattipastapaistos kasviksilla ja halloumilla

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.