Pulla-tyttö

Pulla-tyttö-blogiin

Olen hieman alle neljäkymppinen perheenäiti, joka mielellään touhuaa keittiössä, leipoen ja ruokaa laittaen sekä kaikenlaista uutta ideoiden! Erilaiset leivonnaiset ja kakut ovat erityisen lähellä sydäntäni, mutta tykkään myös tehdä erilaisia ruokia, aina perinteisistä lapsiperheen suosikeista erilaisia makuyhdistelmiä yhdisteleviin kokeiluihin. Vaikka perheeni kestosuosikkeihin lukeutuvatkin perinteiset korvapuustit ja kinuskikakut sekä makaronilaatikot, on hauska yllättää heidät myös uusilla resepteillä. Omat lapset osaavat jo toivoa synttäreiksi erilaisia teemakakkuja, ja on niitä tullut tehtyä myös ystävien lapsille sekä aikuistenkin juhlahetkiin.

Pulled_Pork_Pasta_2

Erilaiset pastat maistuvat kaikille ja niitä voi mielensä mukaan varioida erilaisilla lisukkeilla ja erilaisilla pastavaihtoehdoilla. Myllyn Parhaan pastavalikoimasta löytää jokainen varmasti mieleisensä!

Lue lisää
Lasagne

Lasagne on perinteinen herkullinen koko perheelle maistuva ruoka, jota voi mielensä mukaisesti tuunata. Tähän perinteiseen lasagneen on lisätty mehevyyttä tuomaan kesäkurpitsaa ja porkkanaa

Lue lisää
Taikataikina1

Taikataikinan ainesosat löytyvät varmasti joka kodista ja se on helppo tehdä sekä ennen kaikkea siitä saa tehtyä vaikka mitä ihanaa! Erilaisia koristeita, nukkekodin kalusteita ja rekvisiittaa, joulukoristeita tai siihen voi painaa pienet käden tai jalan jäljet muistoksi tai lahjaksi.

Lue lisää
Juusto-jauhelihatäytteiset porkkanaletut

Myllyn Parhaan uudet lettujauhot ovat helppoja ja nopeita ja ennen kaikkea herkullisia. Niitä voi syödä sellaisenaan tai niistä voi tehdä vaikkapa täytettyjä lettuja! Nämä jauhelihalla ja leipäjuustolla täytetyt porkkanaletut toimivat mainiosti koko perheen iltapalana, tai miksei vaikka lounaana.

Lue lisää
Raparperivanilja-viinerit

Kesän korvalla raparperit taas ponnistavat maasta ja on parasta aikaa valmistaa erilaisia raparperiherkkuja! Myllyn Paras on myös tuonut markkinoille ihanan lehtevän kaurataikinan ja tällä kertaa kokeiluun lähtikin kyseinen uutuustaikina yhdistettynä raparperiin ja vaniljaan!

Lue lisää

Pages