Piparinleivonnan Suomen Mestaruus -kilpailu

Piparinleivonnan Suomen Mestaruus -kilpailu järjestettiin vuonna 2015 jo viidennen kerran. Lempäälän Ideaparkin tapahtumatorilla lauantaina 12.12.2015 pidetty finaali oli täynnä tiukkaa taistoa, luovuuden kukoistusta ja viime hetken pelastuksia.

Finaaliin osallistuivat Linda Järvinen Pohjankurusta, Marita Kiiski Verlasta, Jarmo Kuittinen Kuopiosta, Marika Löfgren Turusta ja Maria Ollonberg Ikaalisista. Paikka finaaliin heltisi lähettämällä kuva Myllyn Paras -nettisivuille. Sivustolla kävijöiden oli mahdollista äänestää mieleistään työtä ja sen avulla raati pystyi alustavasti valitsemaan finalisteja kilpailun parhaimmistosta. Myös viime hetkellä kisaan osallistuneilla oli mahdollista päästä mukaan raadin äänillä.

Finaalissa kilpailijat saivat tehdä vapaamuotoisen työn, aikaa työn tekemiseen alusta loppuun oli vain 1,5 tuntia. Mukaan sai ottaa pikeeriä koristeluun sekä kaksi koristeluainetta. Mahdolliset kaavat tuli piirtää kilpailun aikana.

Voiton tiukassa kisassa vei kotiin Linda Järvinen, jonka puussa sijaitseva pyöreä mökki oli tuomariston mielestä ihana, innovatiivinen, taidokkaasti tehty ja lapsia kiehtova fantasia-aihe.

Vuoden 2016 kilpailu on käynnissä, osallistu tästä linkistä.

Linda Järvinen
Liity Reseptiklubiin