Piparinleivonnan Suomen Mestaruus 2020 -kilpailun säännöt

Piparinleivonnan Suomen Mestaruus 2020 -kilpailun säännöt

  1. Kisan järjestää Myllyn Paras Finland Oy.
  2. Kisassa etsitään vuoden parasta piparileipuria, kahdessa eri sarjassa: 15–20-vuotiaat ja yli 20-vuotiaat. Kisan karsintaan voi osallistua lähettämällä valokuvan koristelemastaan piparista, piparitalosta tai vastaavasta. Kisaan osallistujan tulee ilmoittaa osallistumislomakkeessa, kumpaan sarjaan ikänsä mukaisesti osallistuu.
  3. Kaikki finaaliin osallistuneet kilpailijat palkitaan S-ryhmän lahjakorteilla (molempien sarjojen voittaja saa 250 € arvoisen lahjakortin, 2. sijoittunut 100 € lahjakortin ja loput finalistit saavat 50 € lahjakortin) ja Myllyn Paras -tuotepalkinnoilla. Lisäksi voittajille tarjotaan mahdollisuus toimia Myllyn Paras -somelähettiläinä vuonna 2021 erikseen sovittavan sopimuksen mukaisesti.
  4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajansa suostumus osallistuakseen kisaan.
  5. Kilpailuun voi osallistua verkossa osoitteessa myllynparas.fi/kilpailut/pipari2020
  6. Sinulla tulee olla tekijänoikeudet lähettämääsi valokuvaan. Lähettämällä kuvan kilpailuun, sitoudut siihen, että Myllyn Paras voi julkaista lähettämäsi kuvan ilman erillistä lupaasi. Julkaisemisesta ei makseta erillistä palkkiota. Myllyn Paras pidättää oikeuden olla julkaisematta kilpailussa kuvia, jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.
  7. Kilpailutöitä voi lähettää 22.10.–18.11.2020 välisenä aikana. Kilpailusivulla äänestetään kilpailuun lähetettyjä ja julkistettuja kuvia 22.10.–18.11.2020. Raati valitsee eniten ääniä saaneiden kuvien joukosta viisi finalistia kummastakin ryhmästä. Raadilla on myös oikeus valita finaaliin mielestään erityisen hyvä työ, joka ei kuitenkaan ole eniten ääniä saaneiden joukossa. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi Myllyn Paras -piparinleivontasettiä (arvo 50 €). Palkinnot arvotaan 19.11.2020 ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Kilpailun loppukilpailu järjestetään koronatilanteen vuoksi virtuaalisesti videopuhelun avulla lauantaina 28.11.
  8. Kilpailusta ja finaalista julkaistaan teksti- ja kuvamateriaalia Myllyn Parhaan ja muiden mahdollisten yhteistyökumppanien medioissa. Finalistit luovuttavat oikeutensa finaalissa tehtyihin kisatöihin Myllyn Parhaalle ilman lisäkorvausta. Finaalin voittajat sitoutuvat Myllyn Parhaan ja muiden mahdollisten yhteistyökumppaneiden haastateltavaksi ja kuvattavaksi. Finaalissa otettuja kuvia voidaan käyttää seuraavina vuosina kilpailun markkinoinnissa.
  9. Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sekä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.
  10. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman tietonsa jättäneen antamaa lupaa, joka annetaan kilpailusivulla.