Kerman pysyminen ryhdissä pursottaessa

Kerman pysyminen ryhdissä pursottaessa

Onko mitään niksiä kerman parempaan ryhdissä pysymiseen pursotuksen jälkeen? Olen kokeillut kylmät kermat sun muut. Haluaisin, että se olisi siisti ja ei lässähtäisi hetken kuluttua pöytääntuonnin jälkeen, varsinkin (Hyla)kerma.

Suosittelen lisäämään (Hyla)maitorahkaa (250 g tlk) (Hyla)kuohukermaan tai Floran vastaavaan vaahtoutuvaan kermaan (2-2½ dl tlk) eli puolet rahkaa ja puolet kermaa niin kestää paremmin. Samalla on puolet vähemmän rasvaa.

Toinen vaihtoehto on lisätä kermaan tomusokeria, ei hienoa sokeria. Pursotuksesta tulee näin paremman näköistä ja kestävää. Tomusokeria ei tarvitse laittaa yhtä paljon kuin hienoa sokeria ja tottakai voi maustaa myös vaniljasokerilla.

Artikkelin kirjoittaja

Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.