Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva ja lyhyt tarina pikkujoulutarjottavasta

Oletko sinä Joululeivonnan Suomen mestari 2022?

Myllyn Paras järjestää tänä vuonna historian ensimmäisen Joululeivonnan SM-kisan, jossa etsitään Suomen parhaita joululeipureita ja Myllyn Parhaan Someleipureita vuodelle 2023.

Kisa on jatkoa 11-vuotiaalle Piparinleivonnan SM-kisalle, joka laajenee entistä suuremmaksi kotileipurien taistoksi. Luvassa on jännitystä niin kisaajille kuin katsojille, sillä tämän vuoden finaalissa uunit käyvät kuumana livestreamissa Helsingin Flavour Studiolla 3.12.2022.

Finaalissa toisensa kohtaavat Suomen kovimmat kotileipurit, jossa sekä aikuisten (yli 20-vuotiaat) että nuorten (15–20-v.) sarjan voittajat kruunataan kaikkien aikojen ensimmäisiksi Joululeivonnan Suomen mestareiksi. 

Haluatko sinä haastaa joululeipurit kisassa, jollaista ei ole ennen nähty? Osallistu SM-kisaan 22.11.2022 mennessä kekseliäällä leivonnaisella!

Ohjeet kisaan osallistumiselle löydät täältä.

 

Suuri kiitos kaikille Joululeivonnan SM-kilpailun karsintaan osallistuneille! Kilpailu sai suuren suosion ja kilpailutöitä tuli kaikkiaan 95 kpl. Finalistien valinta on nyt käynnissä. Raatimme valitsee kolme finalistia kummastakin sarjasta 3.12.2022 Flavour Studiolla Helsingin Teurastamolla pidettävään finaaliin.

Kilpailun äänestys on päättynyt. Eniten ääniä saanut kisatyö palkitaan Myllyn Parhaan tuotepalkinnolla ja 100 € K-ryhmän lahjakortilla. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan viisi Myllyn Parhaan piparinleivontasettiä (arvo 50 €). Palkinnot arvotaan 24.11.2022 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.