Myllyn Paras Suurimot

MYLLYN PARAS SUURIMOIDEN KEITTO-OHJEET 4:LLE

Myllyn Paras Suurimotuote

ja valmistustapa lisäkkeeksi

öljyä

suurimoa raakana

vettä

suolaa

liemikuuto (jos ei suolaa)

keittoaika kiehuen

keittotulos kypsänä

Pitkäriisi

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

3 dl

7-8 dl

½-1 tl

1 kpl

20 min

8-9 dl

Pitkäriisi väljässä veddessä

-

3 dl

n. 1½ l

1 tl

2 kpl

20 min

8-9 dl

Pikariisi

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

4 dl

6-7 dl

1-½ tl

1 kpl

8 min

7-8 dl

Pikariisi

väljässä vedessä

-

4 dl

n. 1½ l

2 tl

2 kpl

8 min

7-8 dl

Basmati Riisi

imeyttäen nesteeseen

-

3 dl

8 dl (tai kookosmaitoa)

(½ tl)

(½ tl jeeraa)

10-15 min

6½-7½ dl

Jasmiini Riisi

imeyttäen nesteeseen

-

3 dl

8 dl (tai kookosmaitoa)

(½ tl)

(½ tl jeeraa)

10-15 min

6½-7½ dl

Villiriisiseos

imeyttäen nesteeseen

-

3 dl

8 dl

½ tl

(1 kpl)

20 min

8-9 dl

Villiriisiseos

väljässä vedessä

-

3 dl

1½ l

2 tl

(2 kpl)

20 min

8-9 dl

Irtonainen Kaura+Riisi

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

2½ dl

7 dl

½-1 tl

1 kpl

20 min

6-7 dl

Irtonainen Kaura+Riisi

väljässä vedessä

-

2½ dl

n. 1½ l

2 tl

2 kpl

20 min

6-7 dl

Irtonainen Riisi+Ohra

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

2½ dl

7 dl

½-1 tl

1 kpl

20 min

7-8 dl

Irtonainen Riisi+Ohra

väljässä vedessä

-

2½ dl

n. 1½ l

2 tl

2 kpl

20 min

7-8 dl

Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

2 dl

1 l

1 tl

1 kpl

35 min

7½-8½ dl

Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo

väljässä vedessä

-

2 dl

1½-2 l

1-2 tl

1-2 kpl

35 min

7½-8½ dl

Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo

imeyttäen nesteeseen

2 rkl

2½ dl

1 l

1 tl

1 kpl

20 min

9-10 dl

Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo

väljässä vedessä

-

2½ dl

1½ -2 l

1-2 tl

1-2 kpl

20 min

9-10 dl

Puuroriisi

väljässä vedessä

-

3 dl

1 ½ l

1 tl

2 kpl

15 min

7-8 dl

Puuro Riisi+Ohra

väljässä vedessä

-

3 dl

1½ l

1 tl

2 kpl

35 min

8-9 dl