Myllyn Paras pakasteleivonnaiset


PAISTO-OHJEET MYLLYN PARAS RAAKAPAKASTEILLE:

Myllyn Paras Riisi-Ohrapiirakka

PAISTO-OHJE: Levitä piirakat uunipellille leivinpaperin päälle suoraan pakasteesta ja  paista 250-270 asteessa uunin alatasolla 15-20 min ajan, jolloin piirakka saa rapean kuoren. Jos Piirakat ovat sulaneita 12-15 min riittää, mikäli uunissa on hyvät tehot.

Mehevin tulos syntyy, kun voitelet piirakat välittömästi uunista ottamisen jälkeen kuumalla maitoseoksella tai kastat piirakat hetkeksi siihen.

Myllyn Paras Paistovalmis Korvapuusti

PAISTO-OHJE: Levitä haluamasi määrä korvapuusteja uunipellille leivinpaperin päälle sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 180-asteisen uunin keskitasolla n. 15-17 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa korvapuustit jäisinä, tällöin paistoaika on hieman pidempi (n. 20 min).

Myllyn Paras Paistovalmis Lihapasteija

PAISTO-OHJE: Laita haluamasi määrä pasteijoita pellille. Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit halutessasi voidella pasteijat kananmunalla ja ripotella pinnalle kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai voit paistaa pasteijat sellaisenaan. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Myllyn Paras Paistovalmis Kasvis-Juustopasteija

PAISTO-OHJE: Laita haluamasi määrä pasteijoita pellille. Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit halutessasi voidella pasteijat kananmunalla ja ripotella pinnalle kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai voit paistaa pasteijat sellaisenaan. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Myllyn Paras Paistovalmis Tacostick

PAISTO-OHJE: Tacostickejä ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Stickit laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200-asteisen uunin keskitasolla n. 12-13 minuutin ajan kauniin värisiksi. Mikäli stickit paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.

Myllyn Paras Paistovalmis Pizzastick

PAISTO-OHJE: Pizzastickejä ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Stickit laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200-asteisen uunin keskitasolla n. 12-13 minuutin ajan kauniin värisiksi. Mikäli stickit paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.

Myllyn Paras Paistovalmis Luumutorttu

PAISTO-OHJE: Laita haluamasi määrä luumutorttuja pellille. Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit voidella tortut munalla ja ripotella pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Voit paistaa tortut myös sellaisenaan. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Mikäli paistat tortut sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Voit sihdata valmiiden torttujen päälle koristeeksi tomusokeria.

Myllyn Paras Paistovalmis Joulutorttu

PAISTO-OHJE: Laita haluamasi määrä tähtitorttuja pellille. Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Lisää torttujen päälle paistonkestävää hilloa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Mikäli tortut paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Valmiiden torttujen pinnalle voit sihdata koristeeksi tomusokeria.