Myllyn Paras Hiutaleet, leseet ja mannasuurimot

PAINOT, ANNOSTELUOHJEET JA KYPSYMISAJAT MYLLYN PARAS HIUTALEILLE, LESEILLE JA MANNASUURIMOILLE

1 dl painaa

1 litralle puuronestettä

tarvitaan tuotetta

Kypsymisaika + haudutusaika

Kaurahiutale

35 g

4-5 dl

5 + 5 miun

Iso Kaurahiutale

45 g

3-4 dl

15 + 5-10 mim

Pikakaurahiutale

30 g

6-7 dl

1 + 1-2 min

Kaura+Riisi Hiutale

35 g

4-5 dl

3 + 3 min

Pikakaura+Kuitu Hiutale

35 g

5-6 dl

1 + 2 min

KARU Pikakaura-Ruishiutale

30 g

5 dl

1 + 2 min

Kauralese

50 g

2-3 dl

10 + 2 min

Kuidukas Kolmen Viljan Leseseos

35 g

2-3 dl

10 + 2 min

Neljän Viljan Hiutale

35 g

4-5 dl

4 + 5 min

Ruishiutale

35 g

4-5 dl

5 + 5-10 min

Riisihiutale

55 g

3-4 dl

4-5 + 5 min

Tattarihiutale

40 g

3-4 dl

3-5 + 3 min

Mannasuurimo

80 g

n. 1½ dl

10 + 2 min

Kauramannasuurimo

60 g

n. 1½ dl

10 + 2 min

Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutale

35 g

4-5 dl

1 + 2 min