Miten käytän muistilistaa

Etsitkö tuotteita yrityksesi valikoimiin? Teetkö hankintalistaa tukkutilaustasi varten? Vai haluaisitko lähettää uuden tuotteemme tuotetiedot kollegallesi?

Helppo tapa koota useiden tuotteiden tiedot talteen on käyttää sivustomme muistilista-toimintoa. Jokaisella HoReCa-tuotesivullamme on tuotenimen yhteydessä kaksi toimintoa:

+ Lisää muistilistalle

Listassa valittuna 0 tuotetta

Muistilista

Lisää tuotteita listalle

Kun haluat lisätä tuotteen muistiin, klikkaa ”+ Lisää muistilistalle”-tekstiä. Voit lisätä listalle haluamasi määrän tuotteita, näet jokaiselta tuotesivulta tuotenimen yhteydestä montako tuotetta olet muistilistalle jo valinnut.

Muistilistan tiedot ja tuotteiden poistaminen listalta

Kun haluat tarkastella keräämääsi listaa, klikkaa ”Listassa on valittuna … tuotetta” -tekstiä. Muistilista kokoaa tuotteen nimen, GTIN-viivakoodin sekä keskusliikenumerot.  Voit poistaa tuotteita muistilistan rivikohtaiselta ”Poista muistilistalta” -painikkeella tai klikkaamalla tuotesivulla tuotenimen yhteydessä jo valitun tuotteen kohdalla olevaa ”- Poista muistilistalta” -tekstiä.

Voit myös tarvittaessa käyttää ”Tyhjennä muistilista”-painiketta ja aloittaa muistilistan keräämisen alusta.

Muistilista

Muistilistan lähettäminen tai tulostaminen

Kun kaikki haluamasi tuotteet ovat listassa, voit tallentaa listan pdf-muodossa ja tallentaa tai tulostaa muistilistan. Voit myös lähettää sen sähköpostilla joko itsellesi tai kollegallesi., muista kirjoittaa viestiin myös oman saatetekstisi.

Vastaanottaja voi tarkastella tuotteita tuotenimessä olevan linkin kautta tai voit itse palata tuotteisiin joista olit kiinnostunut, myös pdf-tiedostossa tuotenimen kautta pääset suoraan tuotteen tuotesivullemme - kätevää eikö totta!

Käytitkö muistilistaa?

Haluaisimme saada palautettasi muistilistan käyttämisestä, kerro vinkkisi, ruusut ja risut niin kehitämme muistilistaa edelleen.