Lapset odottavat koko vuoden juhliakseen isoa päiväänsä, syntymäpäiväänsä. Meiltä saat vinkkejä lastenkutsujen suunnitteluun.

Autamme sinua monipuolisella reseptivalikoimallamme suunnittelemaan sopivan kattauksen lastenkutsuillesi.

Tässä ehdotuksemme lastenjuhlien herkkupöydästä

Klikkaa kuvasta resepteihin

Tee lastenkutsujen suunnittelusta lapsesi kanssa yhteinen leikki. Tähän lähtiessä kannattaa varata vähän enemmän aikaa. Käy lapsesi kanssa reseptejä läpi, käykää yhdessä kaupassa ja miettikää etukäteen, millaisia leikkejä voisi lastenkutsuilla leikkiä. Perinteisiä lastenkutsujen leikkejä ovat vettä kengässä, tuolileikki, aasin hännän kiinnitys, aarteenetsintä jne.

Lastenkutsujen suunnittelu on hyvä aloittaa kutsuista. Tee kutsut ajoissa, jotta muiden lasten vanhemmat osaavat varautua kutsuun ja näin kutsutut lapset pääsevät suuremmalla todennäköisyydellä juhlaan.

Lastenkutsut voi suunnitella jonkin teeman mukaan. Voit rakentaa teeman lapsen mielenkiintojen mukaan tai valita itse jonkun teeman, joka saa sinut inspiroitumaan. Lapset rakastavat muotoja ja värejä, vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet suunnittelemaan teemaa. Perinteiset herkut ja leivonnaiset käyvät kaupaksi, kun esillepano on mielenkiintoinen. Käytä erilaisia muotteja, karkkeja ja koristeluita, joilla luot lapsen katseen kiinnittäviä kohtia kattaukseen. Lastenkutsuilla ruoalla saa leikitellä!

Mitä enemmän lapsia osallistetaan, sitä enemmän he nauttivat. Lapset ovat täynnä energiaa ja aina valmiita tekemään. Järjestä syntymäpäiville esimerkiksi jäätelökioski, missä lapset saavat itse koota ja koristella omat annoksensa. Tai järjestä yhdeksi ohjelmanumeroksi ennen pöytään menoa ”koristele kuppikakku tai cake pops -kakkutikkari" ja anna lasten koristella kermavaahdolla ja karkeilla oma kuppikakku.

Inspiroivia ja nautinnollisia lastenkutsujen suunnittelu- ja leivontahetkiä! Lapset kasvavat vauhdilla, joten nautitaan, kun he ovat vielä pieniä ja järjestetään herkullisia hetkiä matkan varrelle!

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä