Kakkukoulu

Ilahduta itseäsi, perhettäsi ja läheisiäsi herkullisilla kakuilla!

Kun makeahammasta kolottaa, on ihana leipoa tarjolle herkullisia leivonnaisia. Kakkukoulumme opettaa sinut leipomaan monipuolisia kakkuja ja opit myös muuntelemaan niitä tarvittaessa makusi ja tilanteen mukaan. 

Leipäkoulu

Haluaisitko oppia leipomaan herkullisia leipiä itsesi ja läheistesi iloksi?

Vastaleivotun leivän tuoksu huumaa yhden jos toisenkin. Leipäkoulumme opeilla leivän teko on helppoa ja vaivatonta. Hidas kohotus parantaa leipätaikinan koostumusta, ja erilaisilla hiutaleilla saat makuun vaihtelua.

Pastakoulu

Opi valmistamaan pastaruokia niin arkipäivän ruokailuun kuin juhlapöytäänkin!

Pasta on loistava ja monipuolinen raaka-aine, joka sopii niin arkiaterialle kuin juhlaruoaksikin. Pastakurssiemme ansiosta osaat kokata erilaisia pastaruokia ja opit varioimaan niitä mieltymystesi mukaan. Opit tekemään yksinkertaisia pasta-annoksia, kermaisia kastikkeita pastasi rinnalle ja erilaisia pastasta valmistettuja laatikoita tai paistoksia. 

Joulukoulu

Liity Reseptiklubiin ja voit tilata Joulukoulun neljä kurssia!

Mietit ehkä, mitä uutta tuoda joulupöytään tänä vuonna, miten selvitä pikkujoulutarjoiluista tai ehkä millaisilla herkuilla saat koko perheen suut makeaksi. Me mietimme tämän puolestasi. Nyt uutena tarjoilemme vain Reseptiklubilaisille ikioman Joulukoulun, jonka kursseilla käymme lävitse resepti reseptiltä, kuinka onnistut luomaan Joulun hengen läheisillesi. Liity siis Reseptiklubiin ja siirry liittymisen jälkeen Reseptiklubin omille sivuille, josta löydät Joulukoulun kurssit.