Leivo parhaat piparit - Piparinleivonnan SM-kilpailu on täällä!

Kiitos kaikille kilpailukuvan lähettäneille! Tuomaristo on valinnut upeat finalistit lauantain kilpailuun. Piparitalosetit on myös arvottu kaikkien äänestyskilpailuun osallistuneiden kesken ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Oletko Sinä Suomen Mestari?

Mukaan piparikilpailuun – ideoi ja leivo paras pipari!

Piparit ja piparkakkutalot ovat erottamaton osa joulunaikaa. Aiempien vuosien piparitaideteokset ovat osoittaneet, että piparitaikinasta voi muovailla lähes mitä vain. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, kun ideoit täydellistä piparia. Kannustamme kokeilemaan uutta ja leipomaan villeimmätkin ideat konkreettisiksi pipariluomuksiksi. Myllyn Parhaan piparitaikina taipuu helposti muotoihin.

Piparinleivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan itseleivotuista pipareista, piparkakkutalosta tai muusta piparitaideteoksesta tällä kilpailusivustolla 30.11.2018 mennessä. Muista, että sinulla on oltava myös kuvan käyttöoikeudet.

Kilpailuun hyväksytyt kuvat julkaistaan tällä kilpailusivustolla, jonka joukosta valitaan yleisöäänestyksellä finalistit tiukkaan 8.12.2018 järjestettävään finaalikisaan. Finaalissa valitaan vuoden 2018 piparinleivonnan Suomen Mestari. Finaali alkaa klo 13.

Yleisön äänien lisäksi on myös toinen reitti päästä mukaan finaaliin. Vaikka jokin kuva ei olisi vielä ehtinyt kerätä ääniä tarpeeksi, raati voi ottaa sen mukaan, jos kuva on erityisen upea.

Äänestämällä omaa suosikkiasi voit myös osallistua arvontaan, jossa voit voittaa 50 € arvoisen upean Myllyn Paras -piparinleivontasetin. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kpl.

Tässä kilpailussa yhdistyvät luovuus ja tekniset taidot. Aiempien vuosien kilpailuissa erilaiset piparkakkutalot ovat olleet hyvin suosittuja, ja kilpailupiparit ovat ilmentäneet myös fantasia- ja jouluaiheita monipuolisesti ja kattavasti. Joukossa on ollut lisäksi paljon erilaisia tunnettuja rakennuksia, kulkuneuvoja tai eläimiä. Piparitaikina taipuu taitavan leipurin käsissä myös muihin luomuksiin.

Edellisinä vuosina kilpailu on saavuttanut suuren suosion ja mukaan on lähetetty toinen toistaan upeampia kuvia piparinleivonnan taidonnäytteistä. Piparien kirjo on ollut laaja ja kilpailu on kerännyt yhteen valtavan määrän erilaisia kekseliäitä, koristeellisia ja oivaltavia luomuksia. Aiempien vuosien teokset ovat olleet hyvin korkealaatuisia ja näyttäviä.

Finaali järjestetään 8.12.2018 Lempäälän Ideaparkissa. Tervetuloa mukaan seuraamaan kilpailun edistymistä ja piparin leivonnan Suomen Mestarin valintaa!

Seuraa piparikisaa myös sosiaalisessa mediassa!

#paraspipari #piparism #myllynparas