Kilpailun säännöt

Piparinleivonnan Suomen Mestaruus 2015 -kilpailun säännöt

1. Kisan järjestää Myllyn Paras Oy.

2. Kisassa etsitään vuoden parasta piparileipuria. Kisan karsintaan voi osallistua lähettämällä valokuvan koristelemastaan piparista, piparitalosta tai vastaavasta.

3. Kaikki finaaliin osallistuneet kilpailijat palkitaan rahapalkinnolla ja Myllyn Parhaan tuotepalkinnoilla.

4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajansa suostumus osallistuakseen kisaan.

5. Kilpailuun voi osallistua verkossa osoitteessa pipari.myllynparas.fi.

6. Sinulla tulee olla tekijänoikeudet lähettämääsi otokseen. Lähettämällä kuvan kilpailuun, sitoudut siihen, että Myllyn Paras voi julkaista lähettämäsi kuvan ilman erillistä lupaasi. Julkaisemisesta ei makseta erillistä palkkiota. Myllyn Paras pidättää oikeuden olla julkaisematta kilpailussa kuvia, jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.

7. Kilpailutöitä voi lähettää 5.11. - 5.12.2015 välisenä aikana. Kilpailusivulla äänestetään kilpailuun lähetettyjä ja julkistettuja kuvia. Raati valitsee eniten ääniä saaneiden kuvien joukosta viisi finalistia. Raadilla on myös oikeus valita finaaliin mielestään erityisen hyvä työ, joka ei kuitenkaan ole eniten ääniä saaneiden joukossa. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi Myllyn Paras -piparinleivontasettiä (arvo 50 e). Kilpailun loppukilpailu järjestetään Lempäälässä, Ideaparkissa 12.12.2015. Kilpailun järjestäjä ei vastaa finaaliin osallistumiseen liittyvistä kuluista.

8. Kilpailusta ja finaalista julkaistaan teksti- ja kuvamateriaalia Myllyn Parhaan ja muiden mahdollisten yhteistyökumppanien medioissa. Finalistit luovuttavat oikeutensa finaalissa tehtyihin kisatöihin Myllyn Parhaalle ilman lisäkorvausta.  Finaalin voittaja sitoutuu Myllyn Parhaan ja muiden mahdollisten yhteistyökumppaneiden haastateltavaksi ja kuvattavaksi.

9. Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sekä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

10. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman tietonsa jättäneen antamaa lupaa, joka annetaan kilpailusivulla.