Käyttöohje

Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Torttujen päälle lisätään paistonkestävää hilloa. Paistetaan 225 °C uunissa 15–20 min. Mikäli tortut paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Valmiiden torttujen pintaa voi koristella tomusokerilla.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, voi (MAIDOSTA), vesi, suola, VEHNÄGLUTEENI, hapettumisenestoaine (L-viinihappo).

VETEMJÖL, smör (av MJÖLK), vatten, salt, VETEGLUTEN, antioxidationsmedel (L-vinsyra).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1632 kJ816 kJ
energia390 kcal195 kcal10 %﹡
Rasva28.2 g14.1 g20 %﹡
josta tyydyttynyttä15.3 g7.7 g39 %﹡
hiilihydraatit28.6 g14.3 g6 %﹡
josta sokereita0.4 g0.2 g< 1 %﹡
ravintokuitu1.9 g1 g
proteiini5.8 g2.9 g6 %﹡
suola0.646 g0.323 g5 %﹡
laktoosi0.264 g0.132 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 18 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
375072109508064177000605570037507
Tuotteen valmiusaste:
Raakapakaste
Käyttökohde:

Suurkeittiöille, kahviloille, ravintoloille ja leipomoille.

Lavatiedot

Tuotenumero

6055

GTIN-koodi

6417700060557

Lavatiedot

EUR-lava, Myyntieriä 48 kpl, 8 me/kerros, 6 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

3 kg

Pakkauksen hävittäminen

-